Till toppen

Grus och slangar

Hey folks! 
Igår var vi vid bygget och kikade hur långt de hade kommit. Sist var det bara små röda sträck på marken men nu låg gruset packat i den formen som huset och terassen ska vara. Så nu kunde man verkligen se mer exakt framför sig hur stor saker och ting är och vart allting ska vara. Första tanken när vi kom var, har vi byggt en liten gillestuga? Allt såg så himla pluttigt ut. Hur ska vi få plats med allt på denna lilla ytan? Tydligen säger andra som bygger hus att man alltid får den känslan innan väggarna är uppe. 
 
 
Längtar så galet mycket tills vi får flytta in nu. Man har ju knappas lust att pynta, fixa eller göra något på huset vi bor i nu utan allt vad gäller inredning får ligga på paus. Här nedan har jag gjort en markering så att ni ser lite bättre hur huset kommet ligga placerat. Tänk vilken utsikt vi kommer ha. Förhoppningsvis får vi se en älg eller två spatsera runt på ängen framör huset.  
 
 
Sen vill jag passa på att säga hej till alla nya läsare. Det verkar vara en hel del folk som antingen går i husbyggartankar eller precis har påbörjat sina byggen. Ni får mer än gärna länka till er blogg bland mina kommentarer här så jag kan gå in och kika. Skulle vara så spännande att se hur andra tänker och bor.
1 kommentarer

Kommentarer

Vilka fina omgivningar! Var i Jönköpingområdet bygger ni? Älskar er omgjorda planlösning, så bra anpassat för livet liksom!

Svar: Hej och tack!! Vi bygger i utkanten av Hovslätt 🤗 det är verkligen supermysigt att vara nära både villaområde och skogen.
Pernilla